tiistai 12. marraskuuta 2013

10 lausetta, jotka miehet haluaisivat kuulla naisen suusta

Taas feispuukin ihmeellisessä maailmassa tuli vastaan kuva, joka sai ajatuksia liikkeelle. Pidemmittä puheitta lyödään se tähän:

Facebook, Uuno Turhapuro -sivuston jakama kuva

Yksi fb-kaveri oli jakanut tämän kuvan seinällään, jossa naurun saattelemana kertoi, että näitä lauseita ei iki kuuna päivänä voisi kuulla hänen suustaan. Itse puhkesin nauruun siinä vaiheessa, kun ymmärsin, että minun suustani näitä on ihan mahdollista kuulla.

Numerot 1-4 skippaan suosiolla. Mikäli näitä nyt lyhyesti koittaa perustella, niin...

1) Kukaan ei ole seksikäs krapulassa. Minä en jaksa valehdella, koska totuuden kertominen on paljon helpompaa. Parisuhteessa olijoilla on kuitenkin hyvä tilanne siinä mielessä, ettei sitä edes tarvitse olla seksikäs tai näyttää hyvältä, sillä sitä seksiä voidaan harrastaa siitä huolimatta.
2) Pieruhuumori toimii, mutta on tilannesidonnaista. Koska olen nainen ja yritän vielä epätoivoisesti pitää kiinni viimeisistä prinsessan rippeistäni, en voi myöntää, että koskaan käyttäisin tällaista lausetta.
3) ....mitä? Ei. Muita naisia ei tuijoteta, IKINÄ, paitsi jos oma tyttöystävä ei ole läsnä. Mielelläni muuttaisin myös tämän seikan, olisihan se ihanaa olla se ainut nainen, jota mies tuijottaa, mutta luonnon lait tai evoluutio tai jokin muu suuri paha ei ole vielä tehnyt tästä asiasta mahdollista.
4) Lause, jonka voi kuulla vain suuttuneen naisen suusta. Tällaisissa tilanteissa tulee tehdä juuri päinvastoin kuin nainen sanoo, eli ostaa pirun hieno ystävänpäivälahja. Naisen kanssa seurustelemisen sääntöjä numero 1.

Mutta sitten nämä loput lauseet ovatkin sellaisia, joita on ihan mahdollista kuulla minun suustani...

5) Kukaan ei jaksa katella toista 24/7 hamaan ikuisuuteen saakka. Jos jaksaa, niin on kyllä äärettömän suuresti vikaa siellä korvien välissä. Kyllä jokainen tarvii joskus omaa aikaa, ja mikäs sen ihanempaa, kuin laittaa mies baariin ja viettää rauhallista koti-iltaa, YKSIN! Yöllä mies sitten konkoilee aamu viideltä kotia, viiden promillen humalassa, haisten viinalle ja tupakalle, mutta ollessaan niin kännissä ja väsynyt niin se myös nukahtaa helposti. Ei edes suurempaa vonkaamista ole odotettavissa, täydellistä!
6) Okei, myönnän ihan suoraan, että tällaisia ei ole tehtynä, mutta ei koskaan pidä sanoa ei koskaan!
7) Kyllä minä maksan välillä, ja sinä sitten maksat välillä. Itse otan tasa-arvon hyvinkin tosissaan, ja kaikissa asioissa. Yksi parhaimpia ja huonoimpia puoliani, riippuen keneltä kysytään.
8) En minä ihan oikeasti tarvi uusia vaatteita. Nykyinenkin vaatekaappi ylitsepursuaa kaikenlaisia hepeneitä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että minulla olisi jotain päällepantavaa.
9) Koska olen hyvin epätavallinen nainen, niin harrastan autoja. Korjaan oman autoni itse, mutta koska minulla ei ole vielä paljon tietoa tai kokemusta autoista, tarvin aina neuvonantajan istumaan auton vierelle. Sinä päivänä kuitenkin kun opin korjaamaan nuita Ooppeleita itsenäisesti, niin sen myös teen erittäin mielelläni. Vastapalveluksena oletan miehen valmistavan ruokaa ja hoitavan tiskit.
10) Minuahan ei toisen juominen haittaa, mikäli määrät eivät lähentele alkoholisoitumista. Itse juon nykyään yhä harvemmin ja harvemmin, koska treenaaminen menee ryyppäämisen edelle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikkien muidenkin pitäisi tehdä juuri niin kuin minä teen. Haluatko kaljan, vai teenkö sulle drinkin? Kysyy baarimikon hommia juuri harjoittelemaan alkanut blondi.

Mutta jotta tämäkin homma olisi tasa-arvoista, niin laadin myös samanlaiset 10 lausetta miehiä varten...



Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti